Ahad, 4 Ogos 2013

PEMBAYARAN PALSU DARI AKAUN PAYPAL

Sekira nya anda menjual barangan atau produk-produk di Mudah.my harap anda berjaga-jaga dengan penipuan yg sungguh LICIK di gunakan oleh Scammers.  Mereka akan meminta anda akaun Paypal konon nya akan terus membuat bayaran menerusi Akaun Paypal anda.Pembeli palsu ini akan menghantar email konon nya sudah membayar terus ke akaun Paypal.
bayaran akan di jelaskan setelah anda menghantar barang yang di pesan ke alamat yg akan kita Pos kelak.Mereka menggunakan taktik licik ini dan kita akan percaya dengan mengatakan "Paypal Hold the payment"  Segala kos yang kita kena bayar kepada Shipper atau Company Forwarding telah di jelaskan dengabn membuktikan Resit dari Western Union kepada "Paypal Palsu ini" Walhal alamat Shipper tersebut datang nya dari Negara Penipu ia itu Nigeria,

Memang nampak sungguh tak di duga yg kita akan tertipu yang mana mereka ini akan mengaut keuntungan yang besar dengan cara ini.Semua ini ada lah scam419 yang terancang yang mana sanggup tipu apa saja. 
Kebanyakan Awang-awang hitam ini bergerak si sekitar Bandaraya Kuala Lumpur. Kerja mereka hanya menipu....Kita kena lah berhati-hati bila terkena jerak yang di pasang oleh Penipu Hitam ini.

Contoh email yang mereka hantar untuk barangan membeli Kereta  di mudah.my


 Status : Pending - Transport Company Awaiting Payment.

Summary of this transaction

 


Sent FromBenson Drake
benson.drake422@gmail.com
Sent toedyg_62@yahoo.com

Transaction IDKMM69870892V1725L0KM
Item AmountMYR 5,000.00
Transport Charges
Western union charges

Total Amount

 


Item Title

Contoh (B) :
MYR 2,000.00
 
MYR 200.00


 MYR 7,200.00

 

 Mercedes Benz E200 - Purchase

  From: "Service@int'lpaypal.com" <verificationcenterdept@accountant.com>
To: edyg_62@yahoo.com
Sent: Monday, July 29, 2013 3:13 PM
Subject: Important Information on how to complete your recent transaction (Transaction ID:5X272815E1267414M)


https://www.paypal.com/us

Dear edyg_62@yahoo.com,

You have received a PayPal Payment of 
RM 6,200.00 from 
Micheele Williams (micheelewilliams515@outlook.com`)



We've placed a temporary hold on the funds of this transaction

    As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Agent Delivery /Charges .

In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advise you go to nearest 
Western Union, and send the RM 1,500.00 to the Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).

NOTE: This is important as a security measure to ensure safety of this transaction.


       As mentioned in the receipt of Payment and as per New PayPal Payment policy, we have fully debited the total amount (above) from the buyer's account which included the Agent Delivery /Charges .

In order to complete this transaction and get the funds approved in your account. We advise you go to nearest 
Western Union, and send the RM 1,500.00 to the Agent and send us a Scanned Copy/Photograph of your Western Union Transaction Receipt (in .JPG Format).

NOTE: This is important as a security measure to ensure safety of this transaction. 
  

       Please, find below the name and address of the Agent Company where the Funds would be sent via Western Union.


Name:Adewale Segun
Postal Code:23402
City:Ibadan
State:Oyo
Security Question: what is your best color?
Answer:White
Country:Nigeria
https://www.paypal.com/us/mrb/pal=KZAL42RVE3MQS

Your Account will be credited accordingly upon the receipt of details requested. Should either be sent in JPG format or send type details as:
Sender's Name;
Receiver's Name;
REF;
Amount Sent;
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


You may Click Here or reply to this message directly using the reply button in your email to submit the required information or to contact the PayPal Customer Verification Department and include either transaction ID or reference number (PP307) quick recognition of this transaction.
 Sincerely,
PayPal



  NOTE: This is to confirm to you that the mentioned amount has been successfully transferred by the Sender and been deducted from her Account which is ready to be credited into your account and this Payment has been subjected to be a Payment for MERCHANDISE purchased from you, we reserve the right to make sure this transaction is 100% Safe and Secured also to verify the legitimacy level on this transaction.

The above sum includes the transport charges and taxes as we and the Transport Company quoted for the buyer (as per PayPal MERCHANDISE PAYMENT POLICY). You will receive a Message from the PayPal Customer Verification Department Shortly informing you on how to send the Transport Fares and Taxes to the transport company with the above Courier details as soon as possible.





   



1 ulasan:

  1. yup!
    mmg betul scam.
    sye kne jgk 2 kali , satu dri north america,lagi stu sri dubai. dhe mtk benda yang sama mcm kat atas tu, sruh byar utk shipping company, tpi sye x byar, haha nasib baek da google dlu masalah ni...kat forum paypal ad jgk org ckp psal ni...hati2 klu ad dgn buyer oversea :)

    BalasPadam